Coves de Benifallet
ExploraTgn.cat

Activitats d'oci familiar
a Tarragona, la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre

e-zine nº 32

15 al 22 de juliol de 2009

A remullar-se!

Coves de Benifallet
Enviar a un amic
Tancar
Enviar a un amic

T'informem que les dades que ens facilitis seran utilitzades per ExploraTgn.cat amb l'única finalitat de possibilitar l'enviament de la teva invitació.

Imprimir

L'activitat: Coves de Benifallet

Turisme cultural

foto

Benifallet, Baix Ebre

Adreça:

T301 km 21

Telèfon:

977 462 249

Edat recomanada:

A partir de 6 anys

Què trobareu:

Si als vostres nens se’ls dóna bé reconèixer figures, de ben segur que passaran una estona entretinguda a la Cova del Dos i la Cova Meravelles a Benifallet.

Mentre els més grans us deixeu sorprendre per la grandiositat de la natura, els més petits poden deixar anar la seva imaginació per descobrir la vaca i la dona sense cap a la Cova del Dos. I què en penseu de buscar un elefant, un drac, un porc senglar i un orgue d’església a la Cova Meravelles?

Només cal estar ben atents a la llanterna de la guia... i no espantar-se si de sobte us apareix l’ombra del diable amb les seves banyes. Un recorregut fascinant per descobrir com el lent degoteig de les aigües d'infiltració, carregades de carbonats en dissolució, no només va donant lloc a la creació de estalactites i estalagmites, sinó a una munió de formacions ben estranyes com el bròquil i els macarrons.

Una visita per descobrir les meravelles de la natura amb els nens.

Horaris:

De l’1/11 al 31/03: obert caps de setmana, festius i ponts de 10:00 a 13:30 i de 16:00 a 18:30 excepte Nadal i Cap d'Any. Del l'1/04 fins 31/10 obert tots els dies de 10:00 a 13:30 i de 16:00 a 19:30 excepte el 8 de setembre per festa local.

Preu:

Coves: Adults: 7€; Nens 5 a 14 anys: 5€; Nens menys de 5 anys: Gratuït; Coves + Llagut: Adults: 12€; Nens 5 a 14 anys: 8€; Nens menys de 5 anys: Gratuït

On dinar:

Trobareu dos àrees de lleure a la carretera que us porta cap a les coves. Recomanem l’àrea més propera a les coves, ja que trobareu més ombra, tot i que només hi ha una taula i una font.

Més informació:

Sabíeu que un centímetre d’estalactita triga 100 anys per formar-se? Una eternitat, per tant més val no tocar res dins de la cova.

Podeu complementar la visita a les coves amb un tomb en llagut, l’embarcació típica de l’Ebre. El vent, el sol i les vistes seran la dosis idònia per relaxar-vos completament, mentre els petits es deixen sorprendre per les ones. Horaris de sortida: 11:00, 12:30 i 17:30.

La temperatura a les coves és de 17-18 ºC.

Foto: © Ajuntament de Benifallet

Enviar a un amic
Tancar
Enviar a un amic

T'informem que les dades que ens facilitis seran utilitzades per ExploraTgn.cat amb l'única finalitat de possibilitar l'enviament de la teva invitació.

Imprimir

Bloc

El punt de trobada de les famílies amb nens.

Comenta i comparteix experiències. Coneix gent com tu.

Els nostres membres proposen:

Tanquem un cicle!